2009. október 17., szombat

Tengős lengős











Olyan tengős-lengős kedvem támadt, éppen , semmi komoly.


A szél odébbtenne ha épp fújna.


Nem azért mert annyira sovány vagyok,mert mintha , bár mérlegem nincs, nem esnek le a ruháim, tehát híztam egy kicsit.Mert lényegesen nyugodtabb az életem így, kevés stressz, több pihenés...több saját idő.



rendszerint a házimunka nyerte el, ami a házon nem látszik ugyan, viszont finomabbakat és változatosabbakat főzök, és többnyire én is eszek belőlük.


Mondjuk a tegnapi krumplileves, hát igen, vannak balsikerek....


Az új munkahelyem, még új.Végülis heti készer hat órát gugolva is kibírok, mert egyenlőre eléggé durva.Nagy Tb-s körzet, dugig van a váró, állanóan csúszok, sok kisgyerek, sok foghúzás...úgy jövök el mindig mint aki három napot öregedett.De hét többi napja az enyém, nincs bérleti díj, nincs állandó stressz ,verseny, lökdősődés, utálkozás.


Csak beköszöntött a hideg,és ettől vagy mástól ma tengős lengős.Azt hiszem attól inkább, hogy lassan egy hónapja köhögünk Kincsővel, ez ilyen női köhögés, vagy mi, és sehogy sem tudunk belőle kimászni.


És miegyéb..végre készítettünk néhány családi képet! Mert esett hó is minálunk, és persze, és rakni kell a tűzre, és a tesók pedig a sok veszekedés után , azért szeretik is egymást, naná.

Nincsenek megjegyzések: