2009. szeptember 13., vasárnap

Láttál-e már valaha?







A tegnapi bejegyzéshez akartam feltenni ezeket a képeket.



A műtétől készült fotóktól mindenkit megkímélek, de egy fiktív képet ideteszek, hogy mindenki lássa, egyszerű ez, mint a karikacsapás, annak aki beteszi mindenképpen...


A behelyezéshez megfelelő csontkínálat szükséges.

Nem baj ha nincs, mert lehet csontot pótolni.Vannak a piacon remek csontpótló készítmények.

Estleg saját csontból, csípőlapátból, vagy egyszerűbben az állkapocs álli, vagy hátsó részéből emelik ki a csontot.Esetemben ezt a megoldást választottuk.

Ez engem pedig én tudtam mire vállalkozom, nagyon megrázott.Mármint a hosszú és fájdalmas sebgyógyulás.A csontpólás után fél év várakozási időt számítanak.


Mikor a csontpótlást sikeresnek nyilvánítottuk, a szervezetem visszafogadta a csontot, nekiálltunk az implantátum behelyezésnek.Egy camlog imlantátumot választott a szájsebész.Az alsó csavar kerül a csontba, majd fél év gyógyulási idő után helyezik be belső csavarokat.A belső csavarok bármikor cserélhtőek, a "gyökér" viszont fixen csontosodik.


Ezután ínykorrekciós műtét következett, amely során a műtétek során leépült ínyviszonyokat állítják helyre.Az ínviszonyok kialakulása után kerül sor a végleges korona elkészítésére.Durván novemberben.


Számoljunk időben.Másfél év!

Számoljunk pézben:

CT:25.000

1. csontpólás:80000

2. impli: 90000

3. felszabadítás, cirkonfej:80000

4.rá korona: 50000


Konklúzió: Ha véleltenül arcra esnétek inkább tegyétek magatok elé a kezeteket, az törjön el, mert a gipszet finnanszírozza a Tb, a kitört fogakat viszont nem..

Álljon itt egy hosszabb beszéd arról , hogy amit az Úr betett az szánkba egyszerűen, azt milyen nehéz emberi kéz által újraalkotni.

Milyen egyeszrűnek tűnik a testünk, és milyen logikusnak.

Ez csak egy incifinci fog, ki gondolná hogy ilyen macera van vele????
Azért a kiindulási állapotot figyelmbe véve, lehet a békából királyfi?Királylány, bocsánat....




Nincsenek megjegyzések: